VIDEO Act de barbarie în Livada Poștei: Parcul copiilor, distrus

Un adevărat act de barbarie a fost surprins de membrii Asociației ASUM în Parcul Copiilor din Livada Postei: Utilaje de mare tonaj au intrat în spațiul de joacă pentru copii și l-au distrus efectiv. Senilele buldozerelor și roțile camioanelor au săpat șanțuri adânci în gazonul din incinta parcului. Conducătorii utilajelor nu au dat nicio explicație pentru gestul necugetat și au răspuns că „așa li s-a spus să facă”.

Cine le-a dat ordin să intre și să distrugă parcul, este lesne de înțeles, judecând după pasivitatea Poliției Locale, care deși în zonă, nu a intervenit: Primăria Brașov. Pe principiul, „noi stricăm, noi reparăm”, municipalitatea le-a făcut celor mici o demonstrație de forță pe ideea: „Ciocul mic, acum noi suntem la putere!”.

Citeste și:  Parcul de pe platforma Lubrifin – IUS, în dezbaterea Consiliului Local

„ În general copiiilor le place să se joace în parc cu mașinute, tractorașe, dar acestea sunt totuși prea mari! Inițial am crezut că acestea fac parte din decorul parcului din Livada Poștei! Nu considerăm că este un loc potrivit pentru a parca acești mastodonți. Vorbim și de siguranța celor mici!”, au scris membrii ASUM, în postarea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.