VIDEO Codreanu este de neoprit: Autobuze fără frâne găsite de ANPC

Comisarii ANPC au continuat controalele la societatea de transport din Brașov verificată săptămâna trecută, după ce au descoperit un nou punct de lucru. Inspectorii și-au pus mâinile în cap de ceea ce au găsit la punctul de lucru al societății TransbusCodreanu. Este practic locul în care se făceau improvizațiile la autobuzele de transport intrajudețean al societății. „Este uluitor ce am gasit acolo. Incredibil. mecanicii, dacă sunt mecanici, lucrau la un autobuz fără frâne. Vă dați seama este un autobuz pentru persoane, care a fost în trafic până acum. Frânele nu cedează brusc. Câte suflete a transportat zilnic acest vehicul pănă să intre la reparat?” a declarat Sorin Susanu, șef Corp de Control ANPC.


Sursa citată susține că zilele trecute a oprit activitatea de reparații a firmei, măsură pe care patronul firmei a încălcat-o fără probleme. Improvizațiile la autobuze continuă într-un alt punct de lucru.
„Din primele verificări se pare că această locație aflată în localitatea Moeciu nu deține formele legale de funcționare și de asemenea se realizează lucrări care țin de siguranță fără a se respecta legea. Chiar dacă unitatea controlată în urmă cu câteva zile a fost închisă de către instituția noastră se pare că patronul societății nu a înțeles nimic și pentru El este mai presus câștigul financiar decât siguranța călătorilor improvizăm și schimbând în mod ilegal componente ale sistemului de frânare ale autobuzelor care transportă persoane”, a mai adăugat Sorin Susanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.