VIDEO Cel mai important vlogger, Mark Wiens, promovează Brașovul

Cristian Macedonschi vine la sfârșit de an cu un cadou neașteptat pentru Brașov și brașoveni: o promovare la cel mai înalt nivel pentru orașul de la Poalele Tâmpei. Mark Wiens – vloggerul nr. 1, care a fost în vară, oaspetele turneului organizat de Macedonschi la Brașov, a realizat filmul de promovare al experienței trăite la Poalele Tâmpei. Este deașteptat ca în 24 de ore, Brașovul să se bucure de cea mai puternică promovare pe care a cunoscut-o până acum, grație inițiativei consilierului local FDGR.

„Cadoul meu de sfarsit de an pentru Brasov si brasoveni este filmul de promovare a Brasovului turistic si culinar creat renumitul Mark Wiens – vloggerul nr. 1 in lume pe #FOOD & #TRAVEL care a fost postat astazi de canalul sau de youtube.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

A fost o mare onoare pentru mine sa fiu ghidul renumitului vlogger prin Brasov si sunt convins ca prin el vom atrage mii de pasionati culinari de pe tot globul sa ne viziteze.

Mark Wiens are peste 5.000.000 de urmaritor pe youtube iar in 10 zile va avea aproximativ 1 milion de vizualizari!

Va doresc vizionare placuta si va rog sa dati share la acest material excelent”a scris Cristian Macedonschi pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.