VIDEO Depozit de deșeuri periculoase la Rupea: BOMBĂ ECOLOGICĂ în județul Brașov

Un adevărat depozit de deșeuri periculoase a fost descoperit de membrii Asociației ASUM vizavi de Gara din Rupea. Într-o împrejmuire care se întinde pe un hectar, zac aruncate împreună zeci de mii de anvelope uzate și felurite alte deșeuri.

O adevărată bombă ecologică amplasată în imediata vecinătate a zonelor locuite sau intens circulate din Rupea. Un loc despre care nimeni nu pomenește ceva. La adăpostul unor garduri înalte, ca de cazemată, de ani de zile cineva colectează în mod voit gunoaie.

Și nu orice fel de gunoaie, ci unele care nu-și pot găsi locul pe nicio rampă de gunoi obișnuită. La adăpostul zidurilor înalte, toate aceste deșeuri periculoase au fost depozitate sub ferestrele locuitorilor din Rupea.

Citeste și:  Pizzeria din România inclusă în topul celor mai bune 50 de pizzerii din Europa

Locația pare complet părăsită, deși vecinii spună că uneori pot auzi poarta masivă cum se deschide pentru a permite accesul mașinilor de mare tonaj să intre și să descarce.
Membrii Asociației ASUM au reușit cu ajutorul unei drone să „arunce o privire” peste gardurile care ascund deșeurile periculoase: imaginile sunt cu adevărat înfricoșătoare.

„Cantități impresionante de cauciucuri și deșeuri depozitate sub cerul liber! O nouă rețetă! O mixtură mizeră aflată în imediata apropiere a locuințelor cetățenilor din zona Rupea-Gară! Locuitorii din zonă ridică neputincioși din umeri! Autoritățile…doar ele știu ce fac. Să nu cunoască primăria Rupea nimic despre locația din imaginii? Poliția! Cine sunt proprietarii minunii? În ce scop sunt folosite? Cât de legală este această… depozitare? Am încercat să găsim pe cineva la locația cu pricina, pentru niște explicații. Liniște totala! Nimeni, bâtea „vântul” în zonă, atât! Solicităm public intervenția Gărzii de Mediu să lămurească… existența minunii din Rupea!!!”, se arată în postarea ASUM.

Citeste și:  Noile containere anti-urs: O soluție inovatoare pentru protecția împotriva ursului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.