VIDEO Filmul care răstoarnă ancheta accidentului de pe Aurel Vlaicu: Iată momentul impactului!

Răsturnare de situație în cazul accidentului de ieri de pe strada Aurel Valicu, din Brașov. Întregul film al coliziunii a fost surprins de o cameră de supraveghere. Imaginile analizate de procurori au schimbat ipotezele de lucru ale anchetatorilor.

Inițial a existat suspiciunea că bărbatul care a murit în urma coliziunii, ar fi făcut infarct la volan înaintea impactului și ar fi pătruns cu mașina pe contrasens, unde s-a izbit violent de mașina condusă pe sensul opus de tânăra rănită. Întreaga dinamică a accidentului a fost filmată de o cameră de supraveghere. Imaginile implică în ancheta procurorilor un taximetrist care imediat după comiterea accidentului a fugit de la fața locului. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca acest șofer să fie vinovat de producerea coliziunii.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede că taximetristul iese de pe o stradă perpendiculară pe Aurel Vlaicu, chiar pe lângă biserică. Taxiul a ieșit pe banda 1, chiar în fața unui autoturism Duster, care pentru a evita coliziunea trage stânga de volan și pătrunde pe banda a doua, în fața mașinii conduse de șoferul decedat.

Acesta din urmă a încercat la rândul său să se ferească și a tras stânga de volan intrând pe cintrasens unde s-a izbit de mașina condusă pe sens opus de tânăra accidentată. După vizionarea imaginilor, anchetatorii l-au căutat și l-au găsit pe taximetrist, pentru a fi audiat.

De menționat că taximetristul nu a fost pus sub acuzare. Cercetările au început IN REM, ceea ce înseamnă că este investigată fapta și nu persoana. În cauză ancheta vizează infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.