VIDEO George Scripcaru fuge când este întrebat de sluțirea Tâmpei

Primarul Brașovului George Scripcaru fuge atunci când este întrebat despre drumul forestier Gorița pe care edilul se încăpățânează să-l facă. 8.000 de copaci vor cădea sub la ordinul lui George Scripcaru, care dorește să construiască o monstruozitate prin pădure: Drumul Gorița un drum forestier de lățimea unei autostrăzi, destinată „bicicliștilor”.

Minciunile primarului au fost demontate de comunitățile de bicicliști care au precizat clar că nu doresc acest drum și că nici nu au fost consultați în construirea lui. Totuși proiectul continuă, pentru că zarurile au fost deja aruncate. 8.000 de copaci au fost deja vânduți, și trebuie tăiați. Terenurile riverane viitorului drum au fost deja împărțite.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

De-o parte și de alta a drumului sunt deja proiectate deja vile de lux, a căror construcție va începe imediat după finalizarea acestui „drum forestier”. Sunt oameni grei cărora Primăria nu le mai poate spune că înțelegerile inițiale au căzut din pricina brașovenilor care vor să salveze pădurea. 13.000 de brașoveni au semnat petiția lansată de senatorul brașovean Allen Coliban care a cerut o dezbatere publică pe tema drumului forestier Gorița.
Primarul Brașovului refuză să stea în fața brașovenilor.

Edilul arată clar cât preț pune pe părerea locuitorilor acestui oraș: „0”. Primarul știe un singur lucru: „Rezervația Tâmpa trebuie sluțită, pădurea trebuie pusă la pământ. Dup ce a umplut dealurile și colinele din jurul Brașovului de blocuri, după ce a urbanizat stațiunea Poiana Brașov, primăria nu mai are ce să scoată la vânzare.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

De aceea trebuie rasă pădurea. Ultemele locuri verzi ale Brașovului trebuie să dispară. George Scripcaru știe un singur lucru: construcțiile aduc bani, nu pădurile”.
Acesta este motivul pentru care reacția brașovenilor nu contează pentru George Scripcaru. Cele 13.000 de semnături sunt nimic pentru edilul șef.
Senatorul Allen Coliban a organizat o dezbatere publică pe tema proiectului de sluțire a Brașovului, pe 1 noiembrie, la sala Europa a Hotelului Aro Palace, de la ora 17.00. La eveniment a fost invitat și primarul George Scripcaru, artizanul monstruosului proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.