VIDEO IGPR a decis în cazul abuzului reclamat de o frizerie din Brașov

Urmare a verificărilor efectuate de Direcția Control Intern și Direcția de Poliție Transporturi la Secția Regională de Poliție Transporturi cu privire la imaginile apărute pe rețelele de socializare, în care o doamnă din municipiul Brașov sesizează faptul că, în timpul unei acțiuni a acestei structuri, ar fi fost agresată de un ofițer de poliție, au rezultat următoarele:
La data de 4 octombrie 2019, o echipă de polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov a acționat la o unitate economică din municipiul Brașov despre care existau informații că nu eliberează bonuri fiscale pentru sumele de bani pe care clienții le achită cash.
În urma activităților, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă de 11.500 de lei, iar suma nejustificată de 744 de lei a fost confiscată. De asemenea, pentru evidențele contabile duble găsite la punctul de lucru, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.


Procesul-verbal întocmit în urma activităților a fost semnat fără obiecțiuni de administratorul firmei și de persoana care a publicat imaginile în mediul online.
În urma analizării dovezilor administrate în cauză, NU au rezultat elemente care să atragă răspundere disciplinară în sarcina polițiștilor.
Întregul material de control a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, pentru a analiza și dispune cu privire la oportunitatea valorificării acestuia în cadrul dosarului penal existent la aceasta unitate de parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.