VIDEO Imagini rare, surprinse în pădurile din jurul Brașovului

Imagini rare surprinse în părudile Brașovului cu ajutorul unei carere de supraveghere. Un cerb, un urs, un lup și chiar un râs s-au „dat în spectacol” în fata unei camere pe care silvicultorii au montat-o în pădure. Imaginile au fost surprinse toamna trecută și arată diversitatea din pădurile care înconjoară, încă, Brașovul.

„Cerbul, lupul, ursul şi jderul în pădurile Braşovului
Un cerb relaxat, un lup singuratic, un urs care cercetează zona sau un jder care se strecoară printre crengi sunt câteva dintre bogățiile pădurilor noastre. Ne bucurăm de ele, de fiecare dată când descoperim imaginile surprinse de camerele de monitorizare.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Într-o perioadă scurtă – două luni, în toamna anului trecut, o singură cameră a reușit că surprindă patru animale din pădurile Brașovului. Acestea sunt doar câteva cadre dintr-un volum mare de date pe care le analizăm și le arhivăm. Vor urma și altele pe care vi le punem la dispoziţie, astfel încât să ne bucurăm împreună de spectacolul naturii.

Avem un ecosistem sănătos în pădurile Brașovului, iar misiunea noastră este să îl conservăm!” se arată într-o postare al Regiei Pădurilor Kronstadt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.