VIDEO Întâlnirea dintre ministrul Sănătății și managerii spitalelor Brașovene cenzurată: Ce au de ascuns autoritățile

Cenzură incredebilă a autorităților brașovene. Transmisiunea live a întâlnirii dintre ministrul Sănătății, autoritățile locale și județene, prefect și managerii spitalelor din Brașov, desfășurată în sala de sedințe a Consiliului Județean, a fost întreruptă în momentul în care Nelu Tătaru le-a cerut medicilor să spună deschis care sunt neajunsurile cu care se confruntă.

Transmisiunea s-a oprit exact în momentul în care conducătorii spitalelor ar fi început să enumere lipsurile cu care se confruntă în spitale și de ce s-a ajuns ca Brașovul să devină pe lista județelor cu „infectare masivă a personalului din unitățile medicale” după cum a numit Tătaru județul nostru.
„Vreau să vă precizez că situația cu care ne confruntăm la Suceava se datorează lipsei de comunicare dintre autoritățile locale și județene cu conducerile spitalelor și cu personalul medical. Vreau să evităm asemenea situații și de aceea, după ce am auzit expunerile reprezentanților administrațiilor locale și județene vă invit pe dumneavoastră (pe medici) să spuneți deschis cu ce lipsuri vă confruntați……”, cu această invitație a ministrului Nelu Tătaru transmisiunea live pe pagina de Facebook a instituției a fost întreruptă.
Ulterior CJ Brașov a transmis că a fost o defecțiune tehnică și că transmisiunea nu va fi reluată.

Citeste și:  România a început exportul de gaze către Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.