VIDEO Mizeria din Spitalul Județean Brașov, filmată de un deputat și făcută publică

Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, a publicat imagini revoltătoare din subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții. Subsolul arată parcă desprins dintr-un film de groază, dulapurile medicilor si asistentelor sunt pline de praf, mozaicul de pe jos are urme groase de noroi, semn ca nu a fost mai spalat de luni de zile sau chiar de ani, iar deputatul spune că mopurile de șters pe jos sunt negre și băile arată cumplit. Din locul acesta dezolant si infect pleacă cadrele medicale către pacientii bolnavi.
Filmuletul a fost realizat de deputatul USR, care investiga cauzele pentru care o pacienta a fost infectată cu Stafilococ Auriu în luna mai, în timp ce se afla internată pe secția de Ortopedie a acestui loc mizer.
Brasov Știri redă integral mesajul de pagina de Facebook a deputatului Emanuel Ungureanu:

Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

5 MINUTE DE MIZERIE ABSOLUTĂ
JEG GROS la Spitalul Județean de Urgență Brașov!
Priviți cum arată subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții.
Din această COCINĂ medicii și asistenții pleacă în spital, la patul bolnavilor.
Mai poate mira pe cineva că pacienții vin aici cu o boală și pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice?
Imaginile pe care le public acum au fost filmate de mine aseară, la ora 23, la o oră după ce am terminat dialogul cu doamna Ecaterina, pacienta infectată cu Stafilococ Auriu în luna mai, pe secția de Ortopedie a acestei bombe biologice.
Voi reveni mai târziu cu imagini din băile ORIBILE ale acestui spital.
Nu vă puteți imagina cât de NEGRE de jeg sunt mopurile cu care se șterge pe jos, în băi sau pe secții…”
, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  Începe un proiect de infrastructură care va deschide calea unei noi conectări rutiere între Braşov şi Sibiu! O alternativă la DN1

„Spitalul este in reabilitare. In subsol nu se schimba nici un medic. Sunt dulapuri pentru brancardieri, infirmieră si cateva asistente care nu au spații in secție pentru vestiar. Spatiul este temporar destinat pentru asa zis vestiar. In privinta curățeniei exista personal angajat care are atributie. Capace la toaletă o sa va comunic maine cate se cumpără pe luna si sunt furate. Intrece orice imaginatie. Alte puncte de vedere maine dupa Comitet director”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brașov, dr. Marius Leonte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.