VIDEO Unde își îngroapă gunoaiele Primăriile din Tărlungeni și Budila

Situație revoltătoare în zona balastierelor din zona Tărlungeni-Budila: tone de gunoaie sunt aruncate în gropi, parcă anume săpate pentru a astupa resturile menajere ale localnicilor. Primăriile celor două localități se fac că nu observă focarul de infecție de la porțile localităților pe care le conduc. Asta ca să nu spunem că le convine situația.

Membrii Asociației ASUM au ajuns în zonă și au reușit să filmeze dezastrul cu ajutorul unei drone. Imaginile sunt cutremurătoare și arată o premeditare din partea celor doi primari. Sunt gropi adănci săpate în balastiere, gropi ân care remorcile cu resturi menajere din cele două comune sunt descărcate. Pe marginea gropilor, pământuleste pregătit să fie aruncat peste maldărele de gunoaie în orice clipă, pentru a acoperi dezastrul ecologic pus la cale de primăriile celor două comune.

Citeste și:  Premieră la Brașov: primul turn de control virtual din Europa de Est și din România se montează, în aceste zile, pe Aeroportul Brașov

„Albia pârâului Tărlung și zona balastierelor din Tărlungeni și Budila un adevărat depozit de deșeuri! Să nu cunoască primarii celor două comune ce se întâmplă aici?Garda de Mediu trebuie să intervină!”, au scris membrii ASUM pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.