Viitoarea bază sportivă de la Făgăraș, scoasă la licitație de către Compania Națională de Investiții

Bază sportivă de la Făgăraș, scoasă la licitație de către Compania Națională de Investiții.

„Baza sportivă, despre care vă spuneam în luna februarie că ne-o dorim pentru copii, a fost scoasă la licitație de către Compania Națională de Investiții. Contractul pentru proiectarea, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului are o valoare de aproximativ 1,7 milioane de euro.”, a transmis pe Facebook, primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Aceasta va avea: teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (105m x 68m), cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori; teren mic pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis; clădire vestiare și administrativă; parcare.

Citeste și:  Anunț decizie emitere AIM Ferma 2 suine, Crizbav, DORIPESCO PROD SRL

Baza sportivă de tip 1 vine în sprijinul a peste 280 de tineri sportivi legitimați la clubul municipal, dar și a celor două grupe de copii care nu sunt legitimați încă. Aceasta va fi construită pe fostul teren de zgură al Nitramonia, în apropierea complexului sportiv de înot și agrement, realizat tot prin CNI, pentru care au început deja lucrările pe amplasamentul fostului ștrand din parcul „Regina Maria”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.