Virtutea Magică a aurului și a jadului

Material realizat de Ioan Papară

Romania este tara din UE, cu cel mai mare consum de medicamente. E bine, e rau? Stim cu totii ca orce medicament de sinteza, are si contraindicatii.
De ce sa recurgi la Terapia cu Jad si Turmalina incalzite cu infrarosu? Din cel putin…. CINCI MOTIVE.
1.Mai intai foarte pe scurt. Ce marturie ne-a lasat, doi corifei ai culturii universale: Confucius (551 îHr. -11aprilie 479 îHr.. parintele spiritual al chinezilor), ne spune ca: ”Un om nobil are aceleasi caracteristci ca ale Jadului”. La o distanta de 2600 de ani, savantul roman, Mircea Eliade (1907 -1986) in lucrarea sa ”Alchimia asiatica, scrie: ”Virtutea Magica a aurului, si a Jadului, se aplică si dincolo de viața biologică”. Ce spuneti?. Merita sa-i credem pe acesti geniali creatori de cultura? Milioane de suferinzi din intreaga lume, confirma afirmatiile celor doi, prin rezultatele terapeutice exceptionalele ale Jadului si Turmalinei..
2. Este NUMĂRUL UNU in terapiile naturale pe intreg mapamondul. Si cea mai veche, in traditia terapiilor din China. (5000 -6000 mii de ani). De ce? Este singura terapie care în acelaşi timp vindecă, sa zicem… o hernie de disc, o gonartroză, un chist ovarian, sau o alergeie, ca să dam doar un exepmlu. Acum este prezenta in 82 de tari, inclusiv in spitalele, din cele mai multe tari dezvoltate. Foarte important. Se adreseaza intregului organism, si vindeca o gama foarte larga de afectiuni.
3. Cel ce va ofera aceasta terapie, va prezinta pe scurt, ce la determinat sa ofere terapia cu Jad si Turmalina in Brasov
La 35 de ani am făcut prima criza lombară. Nu ma mai puteam misca. Dupa mai multi, ani durerile de spate erau tot mai dese si mai violente. Am avut doua vertebre toracale deplasate. O spodiloza cervicala care a generat o durere de cap aproape contunua, vreo 8 ani foarte greu se suportat. De aici dureri de umeri, uneori ff violente. Mergeam la urgente. „Nu avem ce sa va facem” imi spuneau medicii.. Nu mai puteam merge, uneori 500 de m pe strada. Amețeli virtejuri, insomnii, anii de zile, depresii. Stari de nervozitate, lipsa de concentare. Eram balonat permanent. M-au vazut multi medici, de mai multe specialitati. Analizele, erau mereu bune, si eu nu puteam sa stau in picioare. Am luat multe medicamente, perioade lungi. Nu le mai suporta stomacul și ficatul. Pe 7 aprile 2010 am inceput Terapia cu cu Jad si Turmalina, incalzite cu Infrarosu. M-A CONVINS. SÎNT UN OM SANATOS. Altfel nu investeam, ca sa deschid salonul. Pun la dispozitia oricui, fișa mea medicală.
4. Aceasta terapie vindeca o gama ff diversa de afectiuni. Cum ar fi:
Foarte important este faptul ca acționeaza pe întreg organismul. Terapia se adreseaza in special tuturor efecțiunilor coloanei, ale incheiturilor,sinuzitei, afecțiuni ale ochilor, urechilor inflameții ale gîtului. În astm, bronșite, ulcer, gastrită, colite, balonari constipații hemoroizi. Boli reumatice. Boli interne. Boli ale prostatei, impotenta, chisturi ovariene, fibrom, infertilitate. Subliniem. Infertilitate feminina, mai ales. Nu in ultimul rind, si foarte important. Detoxifică, echilibrează metabolismul, întărește imunitatea.

Citeste și:  70% dintre angajații din HoReCa și turism câștigă sub salariul mediu pe economie

Explicatia pe scurt si raspunsul la intrebarea care este sursa, cine si cum genereaza efecte curative este data de copozitia – structura – acestor doua cristale, Jadul si Turmalina. Au in compozitia lor, fiecare in parte, cite 24 de elemente din Tabelul lui Mendeleev. Si in stare naturala, emit in pemanenta ioni negativi. Prin incalzire cu infrarosu, fluxul acesta de ioni negativi se multiplica, si cu ajutorul razei infrarosu, ajuge in organismul nostru pina la nivel de celular
5. Este 100% naturala. Nu are contraindicaţii. Nu mai dai banii pe medicamente, nu te mai întoxici, cu ele, cind nu este cazul. La noi este inca ieftina. Fata de 40 de euro in Germania, 3,5 euro in Italia si Spania, Turcia.. etc. Te vei convinge ca este peste aşteptări. MERITA SA INCERCI. La noi vii cu programare. Nu pierzi timpul.
Contact: Telefon: 0724.693.973

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.