Viscolul va lovi năprasnic Brașovul: Drumarii au trecut la montarea parazăpezilor

Angajații DRDP Brașov au intrat în alertă, din cauza previziunilor emise de meteorologi pentru iarna care urmează. Sunt prognozate intervale lungi de timp în care viscolul va lovi Transilvania, așa că drumarii au trecut la montarea parazăpezilor de-a lungul drumurilor naționale expuse acestui fenomen.

Montajul panourilor a început deja în zonele cele mai sensibile din județ. Astfel, sute de panouri parazăpezi vor fi instalate pe drumurile naționale care traversează Brașovul. Pe Drumul Național 1 vor fi montate 900 de panouri, dintre care 500 între Codlea și Vlădeni și 400 între Vlădeni și Perșani.Pe Drumul Național 11, drumarii vor instala 314 parazăpezi, 240 pe sectorul Teliu-Covasna și 74 între Hărman și Brașov.
Potrivit DRDP aceste sectoare de drum sunt cele mai expuse viscolului, astfel încât montarea panourilor este absolut necesară. Drumarii speră ca vremea caldă să țină până la finalizarea lucrărilor.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.