VIȚA DE VIE – ACUSTIC. Concert la Patria, cu casa închisă

VIȚA DE VIE va susține astăzi începând cu ora 20.00, la sala Patria din Brașov, un concert în cadrul Turneului – Muzica nu moare niciodată (Acustic).

ACUSTIC înseamnă o colecție a celor mai frumoase melodii VIȚA DE VIE, orchestrate de data aceasta doar cu instrumente naturale. Pianul, corzile, instrumentele de suflat și percuțiile entice completează ritmul chitarelor acustice iar versurile de care te-ai îndrăgostit sună mai aproape ca niciodată!

VIȚA DE VIE – ACUSTIC este o experiența intensă și intimă în același timp, care plasează emoția în prim plan. Umorul si acrobatia printre genurile muzicale raman si ele constante ale fiecarui concert VITA DE VIE, asa cum ne-au obisnuit in cei 26 de ani de cariera.

Proiectul ACUSTIC este copilul meu de suflet. Chitara acustica a fost primul instrument pe care am pus mana iar reintoarcerea la ea ma transpune de fiecare data in perioada liceului, in camera parintilor mei, un pusti cu o chitara in brate si o mie de vise in spate. Sunt unul din norocosii care are sansa sa isi vada visele cu ochii, asta se intampla in fiecare seara, la fiecare concert VITA DE VIE”, a declarat Adrian Despot.

La cerererea publicului, VIȚA DE VIE va susține și un al doilea concert pe 12 iunie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.