Vremea în ţară. Prognoza meteo anunță ploi în Capitală şi ninsori slabe la munte

Joi vor fi înnorări persistente în cea mai mare parte a ţării, iar temporar se vor semnala precipitaţii, local în sud, în centru şi la munte şi pe arii mai restrânse în rest, potrivit ANM.

La munte precipitaţiile vor fi mixte la munte, iar la altitudini mari va ninge, în timp ce, în restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare în nord-vest, trecător se va semnala şi lapoviţă. Izolat vor fi condiţii de polei.

Spre seară local ploile se vor tranforma temporar în lapoviță și ninsoare în Oltenia, Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș. Cantitățile de apa vor fi ceva mai însemnate doar în Oltenia și în Muntenia, unde izolat se vor acumula până la 15-20 de mm.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Vântul va suflă moderat în sud-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 2-7 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, 7-12 grade în Muntenia și Dobrogea (cu valori ușor mai ridicate, de până la 13-14 grade Celsius, așteptate în estul Luncii Dunării), în timp ce din nou zonă Moldovei va înregistra amplitudini termice ridicate de la sud la nord: vor fi temperaturi maxime de 1-6 grade în nordul regiunii și până la 5-10 grade în sudul acesteia. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare la munte, în special pe creste. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

Vremea 31 ianuarie la București.

Vremea în București are aspect ușor mohorât, cu înnorări pe parcursul zilei. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 7°C și 1°C. Vântul va sufla cu 6 km/h dinspre NE, pe timpul zilei și cu : 9 km/h dinspre V pe timpul nopții. La  noapte sunt anunțate ploi. Cantitatea de precipitații va fi de 5 L/m².

Prognoza meteo 31 ianuarie la munte

Și la munte cerul va fi parțial noros, temperaturile se vor încadra între  8°C și 0°C, vântul va sufla cu  4 km/h dinspre S pe timpul zilei și cu 2 km/h dinspre V. Sunt anunțate ninsori slabe și precipitații mixte pe timpul nopții. Cantitatea de apă va fi de 2 L/m². 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.