”WE ARE NATURE” – sub egida TEDxBrașovSalon, pe 28 mai la Kronwell

Primul eveniment TEDxBrașov din anul 2022 va avea loc pe 28 mai la Hotel Kronwell. TEDxBrașovSalon – We are Nature va prezenta teme de actualitate și probleme actuale cu care lumea se confruntă, dar și idei sau povești despre alimentație.

De ce „Salon”? Pentru că TEDxBrașov propune o experiență interactivă pentru participanți, în care, după discursul principal va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri. Achiziționează biletul VIP, cu acces la After-Party, și poți avea o discuție cu oricare dintre speakeri sau organizatori.

Evenimentul ”WE ARE NATURE” – sub egida TEDxBrașovSalon – este o invitație la reflecție. Participanții sunt chemați să se conecteze cu natura și să dezvolte astfel o viziune holistică spre a înțelege pe deplin ceea ce se întâmplă, spre a putea acționa în timp real la probleme reale.

Citeste și:  Cel mai mare concurs de jazz din Europa de Est revine la Cluj cu tinere talente

Așa cum spunea Albert Einstein: ”Problemele importante cu care ne confruntăm azi nu pot fi rezolvate la acelaşi nivel de gândire la care eram atunci când le-am provocat.”

Fondatoarea Junior School – Felicia Akkaya

Visul ei a fost să construiască o școală, dar când a descoperit bucuria de a lucra cu copiii a făcut mai multe. E fondatorul și managerul școlilor și grădinițelor Junior School, e mama, e psiholog, antreprenor și spune despre ea că trăiește pentru educație, căci societatea de mâine are o șansă doar dacă astăzi avem grijă de sănătatea și mintea copiilor noștri. Crede în educația fără stres și a creat programe speciale pt adolescenți. A primit un premiu pentru Excelență în Educație 2020 și unul în Comunicare cu tânăra generație în 2021. S-a implicat în programul de nutriție sănătoasă și a adus în România prima clinica de nutriție dedicată copiilor, Kilostop Junior. Susține cursuri de parenting în multinaționale și o puteți urmări la Medica TV în “Academia Părinților”, Kanal D ” Consilier de vedete” sau la Gold FM în Life time coaching!

Citeste și:  Distrigaz Sud Rețele a investit 530 milioane de lei în anul 2023

Invitații evenimentului ”WE ARE NATURE”, sub egida TEDxBrasovSalon, vin, fără excepție, din mediile gândirii holistice. Ei sunt fie universitari, fie cercetători, fie antreprenori, fie copii de natură, fie mesageri protectori ai naturii. Ei văd lumea altfel, ei văd lumea diferit. Printre aceștia, se află și: Dan Vodnar, Claudiu Sasu, Claudia Benea, Ana Negru și Ștefan Tecuceanu.

Bilete se regăsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro .

Profită de o experiență unică și achiziționează biletul VIP pentru acces la After-Party împreună cu speakerii și organizatorii. Mai multe informații pe site-ul oficial https://tedxbrasov.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.