Winterfest (Poiana Brașov) a fost amânat pentru anul 2023!

Experiențele plăcute se lasă așteptate – la fel și ediția Winterfest din acest an! Evenimentul programat inițial în perioada 18-21 februarie 2022, pe pârtia din Poiana Brașov, a fost amânat pentru anul 2023. Ajuns la cea de-a 5-a ediție, festivalul promovează libertatea, sporturile pe zăpadă, spiritul tânăr și setea de adrenalină prin inițiativa unei echipe tinere, dornice să pună în valoare atracțiile locale și să promoveze ideea de divertisment.

„Deși nu este o decizie ușoară nici pentru noi, din păcare situația privind incidența cazurilor de Covid la nivel național nu ne permite să mai susținem evenimentul anul acesta. Prin urmare, amânăm ediția din 2022 și promitem să ne revanșăm în anul care vine, când te așteptăm alături de noi cu același line-up, dar cu un plus de adrenalină și activități care să te scoată din rutină și să te afunde în atmosfera autentică de festival”, spun organizatorii.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Biletele deja achiziționate rămân valabile pentru ediția din 2023. Pentru cei care nu pot sau nu mai doresc să participe în anul următor, pot solicita rambursarea integrală a valorii biletelor.

„Pentru rambursarea costului biletelor, participanții au la dispozitie 30 de zile începând de astăzi să ne contacteze la contact@winterfestromania.ro și să solicite restituirea banilor, precizând numărul de comandă primit în mailul de achiziție a biletelor. Winterfest România va rambursa integral costurile biletelor/abonamentelor, însă nu va putea întreprinde nicio măsură în ceea ce privește taxele de ticketing, deoarece acestea sunt responsabilitatea platformelor care facilitează vânzarea de bilete”, explică organizatorii.

One thought on “Winterfest (Poiana Brașov) a fost amânat pentru anul 2023!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.