Wizz Air a suspendat temporar toate operațiunile de zbor din Ucraina

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că a suspendat temporar toate operațiunile de zbor din Ucraina, după ce președintele Vladimir Putin a anunțat o operațiune militară și Rusia a atacat Ucraina.

„Din cauza evenimentelor actuale din Ucraina și a închiderii spațiului aerian, Wizz Air regretă să informeze clienții noștri că trebuie să suspende temporar toate operațiunile de zbor din țară. Pasagerii cu zboruri rezervate spre si dinspre Ucraina pot găsi mai multe informații pe wizzair.com sau, alternativ, prin intermediul centrului de relații clienți al companiei aeriene: 00380 893 202 532. Siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu și sperăm că lucrurile vor reveni la normal în Ucraina în curând”, transmite compania.

Într-un comunicat dat publicităţii de Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei (EASA), s-a transmis companiilor aeriene că Ucraina este acum o zonă de conflict activ şi că există riscul „ca avioanele civile să fie vizate intenţionat sau să fie identificate greşit”.

Citeste și:  Baschet masculin la Corona Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.