Workshop interactiv de scriere creativă, organizat de Muzeul „Casa Mureșenilor”

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov organizează joi, 23 septembrie 2021, ora 12:30, la Ludoteca din Coresi Shopping Resort, un Workshop interactiv de scriere creativă, susținut de Roxana-Maria Cornea, muzeograf acreditat în literatură și comunicare.

În perioada septembrie-noiembrie 2021, se vor organiza 10 workshop-uri interactive de scriere creativă, în cadrul cărora beneficiarii vor fi provocați și călăuziți să-și dezvolte creativitatea prin prin intermediul poeziei, plecând de la operele lui George Bacovia, Liviu Rebreanu, Ionel Teodoreanu, Ștefan Baciu sau Nicolae Labiș.

Atelierul face parte din seria celor 24 de evenimente culturale organizate în perioada septembrie-noiembrie 2021 în cadrul proiectului „De la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu”, implementat de către Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov în parteneriat cu Coresi Shopping Resort și Muzeul Prima Școală Românească și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov, Cartier Coresi și Consiliul Județean Brașov.

Citeste și:  Propunere în Senat: Posibilitatea elevilor de a susține din nou probele de Bacalaureat pentru mărirea notelor

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, prin înscriere la adresa casa.muresenilor@gmail.com.

Evenimentul va respecta toate reglementările legale în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.