‘Yes-man-ul’ Cuc, are proiecte pentru toate întrebările: Se apuca şi de Gara Braşov

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc este un ”Yes-man”, greu de egalat. Strategia de imagine a ministrului transporturilor nu îi permire oferă luxul de a refuza sau nega ceva. Astfel, indiferent de problema despre care este întrebat, Răzvan Cuc are o rezolvare şi chiar era planificată pe undeva, chiar dacă nu a mai deschis subiecut respectiv în discuţiile anterioare. Aşa s-a întâmpat şi sâmbătă, când ministrul a venit la Braşov pentru a inspecta tronsonul autostrăzii Râşnov-Cristian, iar jurnaliştii braşoveni l-au întrabat despre soarta Gării CFR Braşov. Direcţia o ştia, aşa că a răspuns imediat, ”DA”, iar apoi a şi încadrat proiectul pe undeva, respectiv pe modernizarea tronsonului Braşov-Sighişoara.

„Este vorba despre un proiect de 1,2 miliarde de euro. Cele trei tronsoane sunt Brașov – Apața, Apața-Cața și Sighișoara – Cața. Este un proiect care s-a lansat în 2017. A fost contestat. S-au contestat firmele între ele. În momentul de față s-au finallizat procesele, au venit hotărârile din instanță. S-au reevaluat de către CF Infrastrctură. Probabil că într-o săptămână va ieși raportul final și va fi desemnat câștigătorul. Inclusiv Gara Brașov face parte din acest proiect. Este prinsă toată Gara Brașov în acest proiect. De la momentul semntării contractului au o perioadă de 8 luni și, dacă nu mă înșel, de execuție 28 de luni”, a precizat ministrul.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.