YouTube anunță actualizări ale Termenilor și condițiilor, începând din ianuarie 2022

YouTube anunță actualizări ale Termenilor și condițiilor, începând din 22 ianuarie 2022, pentru a clarifica și pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine la ce să se aștepte când folosec serviciile platformei. Aceste modificări nu vor influența modul în este folosit YouTube. Puteți consulta un rezumat al modificărilor și Condițiile actualizate aici.

  • mai multe detalii privind așteptările: suntem mai transparenți cu privire la cum dezvoltăm, îmbunătățim și actualizăm serviciul, inclusiv mai multe informații despre motivele pentru care facem modificări și actualizări, precum și notificarea prealabilă pe care ți-o trimitem;
  • actualizări generale pentru lizibilitate îmbunătățită: deși Condițiile sunt în continuare un document juridic, ne-am străduit să le facem mai ușor de înțeles. Astfel, am reorganizat unele secțiuni (cum ar fi, Suspendarea contului și Rezilierea) și am reformulat altele (cum ar fi Modificarea acestui contract).
  • adăugarea procesului de avertismente privind Regulile comunității: utilizarea YouTube a fost întotdeauna supusă Regulilor Comunității și procesului cu avertismente, dar acum includem în mod explicit informațiile despre avertismentele privind Regulile comunității în Condiții pentru o transparență îmbunătățită. Nu există modificări cu privire la modul de funcționare a avertismentelor privind Regulile comunității sau situațiile în care canalul sau conținutul ar putea primi un avertisment.
  • garanția legală în Spațiul Economic European (SEE): rezumăm garanțiile legale pe care le primești conform legislației privind consumatorii din SEE când folosești YouTube;
  • drepturile de retragere în Spațiul Economic European (SEE): oferim informații despre dreptul legal, în calitate de consumator din SEE, de a-ți retrage acordul pentru Condiții în termen de 14 zile de la acceptarea acestora. În plus, includem o copie a modelului de instrucțiuni privind retragerea acordului pentru UE în cazul în care dorești să-ți exerciți acest drept.
Citeste și:  Cuvântul Patriarhului Daniel: Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor

YouTube a fost fondat de Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim, toți trei fiind angajați ai PayPal. Înainte de a lucra la PayPal, Hurley a studiat la Universitatea Indiana din Pennsylvania din orașul Indiana, statul Pennsylvania iar Chen și Karim au studiat împreună la Universitatea Illinois din orașul Urbana, comitatul Champaign, statul Illinois. Numele domeniului „YouTube.com” a fost activat la 15 februarie 2005, iar site-ul web cu această adresă a fost creat pe parcursul următoarelor luni. Creatorii au oferit publicului o primă previzualizare a sitului în mai 2005, cu 5 luni înaintea lansării oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.