Zărneșteanul care a compus melodia pentru deschiderea finalei Cupei Mondiale, prezent în Qatar! A dat „play” la piesă! Declarație emoționantă…

Argentina și Franța s-au întâlnit, astăzi, 18 decembrie, în finala mare a Cupei Mondiale din Qatar. Înaintea primului fluier, pe stadionul din Doha a răsunat acordurile unei melodii compusă de un român. Este vorba de Tudor Monroe, în vârstă de 24 de ani, originar din Zărnești, dar care este stabilit la Londra de ani buni.

Românul a compus melodia ”Wegz”, interpretată de solistul egiptean Ezz Al Arab. Nici măcar nu este microbist, însă a fost solicitat de FIFA pentru a produce unul dintre imnurile Cupei Mondiale din Qatar.

„Acum 2 luni eram in studio si lucram la o piesa cu cativa oameni pe care abia ce-i cunoscusem. Astazi am trait cea mai coplesitoare experienta de pana acum vis-a-vis de muzica mea. 2 ore mai devreme eram pe marginea terenului din Qatar cu laptopul pornit in strigatele a 80.000 de oameni, staff care alerga haotic si echipele care se luptau cot la cot (efectiv). Cand repriza s-a terminat, un operator din echipa Fifa s-a intors catre mine si mi-a dat okay-ul. Am apasat ‘space’ si a pornit piesa, iar Wegz a inceput sa cante. Nu am inteles nimic din urmatoarele 3 minute dar am simtit ceva tare greu de explicat. Am fost fericit, mandru si recunoscator, m-am uitat in gol. Multumesc tuturor pentru mesaje si suport”, a transmis Tudor Monroe.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Astăzi, Argentina s-a impus în fața Franței în finala Campionatului Mondial din Qatar, scor 2-2 (3-3 d.p., 4-2 d.l.d.), și a cucerit al treilea trofeu suprem din istorie!

Foto. Facebook/ Tudor Monroe


CITEȘTE ȘI

Exclusiv! Brașoveanul Tudor Monroe este producătorul principal al imnului pentru Cupa Mondială FIFA 2022 din Qatar! (AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.