Zărneșteanul Eduard Grosu a semnat pentru echipa poloneză HRE Mazowsze Serce Polski

Ciclistul zărneștean Eduard-Michael Grosu va concura în acest sezon pentru echipa poloneză HRE Mazowsze Serce Polski, potrivit anunţului publicat, joi, pe pagina de Facebook a grupării.

Cu 26 de victorii în carieră în curse importante, Grosu a fost nevoit să își încheie înainte de termen înțelegerea cu cei de la Drone Hopper, după ce echipa a intrat în faliment. De asemenea, precontractul cu irlandezii de la Evo Pro a picat după ce aceștia nu și-au luat licența internațională în timp util.

Grosu (30 ani) a evoluat anterior la echipele Nippo – Vini Fantini (Italia), Delko Marseille Provence (Franţa) şi Drone Hopper – Androni Giocattoli (Italia).

Citeste și:  Românii se aliniază tendințelor globale: 8 din 10 candidați români și-ar schimba jobul pentru venituri mai mari și oportunități mai bune de dezvoltare

În palmaresul său figurează două participări la Turul Italiei, câştigarea cursei Ronde van Limburg, dar şi de etape din Turul Estoniei, Turul Croaţiei, Turul Sibiului şi Turul Lacului Qinghai.

Grosu a câştigat şi Turul României în 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.