Zeci de brașoveni au protestat împotriva Legii Vaccinării Obligatorii

Câteva zeci de persoane au protestat și la Brașov, în fața Prefecturii, împotriva Legii Vaccinării Obligatorii. Brașovenii s-au strâns în fața Prefecturi Brașov la ora 14.00. Protestatarii au ținut să sublinieze că nu vaccinarea îi deranjează, ci obligativitatea de a face acest lucru.
„Cum putem numi o intervenție asupra unui corp uman, dacă nu agresiune atunci când ea e făcută cu forța” este punctul de vedere al protestatarilor. „Familia naște și crește copilul, nu statul”, „Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere”, „Unde există risc, trebuie să existe și alegere”, „Unde ai obligativitate nu există libertate”, „Nu vrem vaccinare cu forța” sau „Nu vreau a mă vaccina, Țară nu mă obliga”, au fost mesajele afișate pe pancartele celor prezenți la acțiune. Proteste asemănătoare au fost organizate în toate marile orașe din țară. La București aproape 3.000 de oamei au manifestat în fața Palatului Parlamentului, împotriva Legii Vaccinării Obligatorii.

Citeste și:  Brașov: Rețea medicală solidă, dar spor natural negativ în 2023. Bolile cardiovasculare, principala cauză de deces

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.