Zi bună pentru juniorii de la FC Braşov în Campionatul Naţional. O victorie şi o remiză pentru tinerii de la U17 şi U19

Zi bună pentru juniorii de la FC Braşov în Campionatul Naţional. Tinerii noştri de la Under 17 au reuşit să obţină o victorie importantă, scor 3-1 (3-0), pe teren propriu, împotriva Grupului Şcolar Agricol Nucet. Cei de Under 19, au remizat, tot acasă, 0-0, cu Petrosport Ploieşti. Meciurile au contat pentru etapa a 8-a din play-off-ul competiţiei.
Juniorii mici au făcut un meci foare bun şi încă de la pauză conduceau cu 3-0, prin golurile marcate de Drângă și dubla lui Pătrașcu, în a doua repriză a venit şi golul oaseţilor, astfel s-a terminat 3-1. După această victorie, elevii lui Levi Mihok şi Marius Filip se menţin pe locul trei în play-off, cu 37 de puncte.
“O partidă bună făcută de echipa noastră, mai ales în prima repriză, contra unei echipe slăbuțe. Am jucat pe un teren foarte greu, pe o vreme foarte rece, dar copiii s-au adaptat bine la condițiile existente. Am intrat la pauză cu 3-0 și de aici s-a instalat mulțumirea şi relaxarea în rândul jucătorilor și din aceste cause am avut o a doua repriză mai relaxantă. Din păcate persistă acel obicei şi la noi, ca la jucătorii români, unde tratăm cu indulgență adversarul, dacă avem un avantaj pe tabela de marcaj. Am dorit amândoi antrenori să nu luăm gol la acest meci, mai ales după o primă repriză foarte reușită, dar greșim și nu ne concentrăm. Felicităm jucătorii pentru implicare și mai ales pentru că am legat trei rezultate bune.”, au declarant la finalul meciului Levente Mihok şi Marius Filip, antrenorii de la U17.
Meciul a fost început în formula: Florescu, Ghioc, Păscută, Mario Tudose, Robert Szasz, Drăngă, Sima, Popescu, Szabo, Gavrilă şi Pătrașcu. Au mai intrat: Tufă, Pandel, Fâșie, Poloşan şi Moşoiu.
Juniorii “mari” au remizat, 0-0, cu Petrosport Ploieşti, după un meci în care au ratat foarte mult. Cu acest punct, elevii lui Laur Păun se menţin pe locul 5 în play-off, cu 23 de puncte.
“Astăzi a apărut și primul rezultat pozitiv. Băieții, în comparație cu meciurile anterioare, au jucat mult mai bine, având o multitudine de ocazii de a înscrie. Sperăm ca și în etapa următoare să facem un rezultat pozitiv. Remarc întreaga echipă, dar în special pe cei din compartimentul defensiv, poate un plus pentru Fabritio Astalus.”, a spus la finalul meciului Laurian Păun, antrenorul de la U19.
Laurian Păun a început în formula: Fabritio Astalus, Sebastian Dragotă, Robert Biro, Arnold Sandor, Bogdan Tista, Denis Lupu, David Manta, Alex Solovăstru, George Pîrvu, Dumitru Rezmeriţă şi Eduardo Pascal. Rezerve pentru acest meci au fost: Răzvan Cojocaru, Dario Lazăr, Călin Cardoş, Emre Sezer, Radu Filipescu, Alex Sebe şi Andrei Bularca.
În etapa a 9-a a play-off-ului, echipele noastre joacă duminică, 17 aprilie, tot acasă contra echipelor similare de la Braşovia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.