Ziua 4 – „LibFest”! Târgul online de carte și experiențe culturale. Vezi programul complet al ultimei zile …

„LibFest” – Târgul online de carte și experiențe culturale organizat de Libris.ro a început miercuri, 24 noiembrie 2021 și se încheie astăzi. Evenimentul a fost programat pentru 4 zile, în timp ce iubitorii de carte sunt invitați la peste 150 lansări și dialoguri culturale. Fiecare zi a însemnat 12 ore de evenimente, lansări, oferte speciale și reduceri de până la 80%.

Peste 8.000 titluri de beletristică, 2.000 titluri de business și dezvoltare personale, 8.500 titluri pentru copii și multe altele se vor număra printre atracțiile târgului online de carte și experiențe culturale LibFest ce se va desfășura în perioada 24-27 noiembrie.

Fiecare zi de târg va debuta dimineața și va aduce câte 12 ore de evenimente și lansări de carte, oferte speciale și reduceri de până la 80%. La cele 115 standuri virtuale vor fi peste 1 milion de cărți, atât apariții noi, cărți cu autograf, cât și volume bestseller, toate aflate la reducere.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

PROGRAM „LibFest” – Sâmbătă, 27 noiembrie 2021

Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri, vor fi disponibile pe pagina web Libris.ro, alături de întreaga ofertă de carte, sau pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.