Ziua Armatei României, sărbătorită şi la Brașov

Instituția Prefectului Județul Brașov și Garnizoana Brașov vă invită marți, 25 octombrie, de la orele 10:00, în Piața Unirii din municipiul Brașov, la ceremonia militară și religioasă dedicată Zilei Armatei României.

Vor participa: prefectul județului Brașov, președintele Consiliului Județean Brașov, primarul municipiului Brașov, comandantul Garnizoanei Brașov, comandanți de mari unități și unități din Garnizoana Brașov, reprezentanți ai altor instituții publice, veterani, cadre militare în rezervă și în retragere, public.

Ceremonia va începe cu întâmpinarea persoanei oficiale – prefectul județului – urmată de salutul drapelului de luptă, intonarea imnului național al României, oficierea serviciului religios, alocuțiuni referitoare la însemnătatea Zilei Armatei României, depunere de coroane și jerbe de flori, defilarea gărzii de onoare și a muzicii militare.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.