Ziua Internațională a Croșetatului – ediția a IV-a, sărbătorită la Brașov

Anul acesta sarbatorim florile si frumusetea lor, reusim sa adunam intr-un covor, peste 1000 de flori crosetate de peste 70 de persoane din toata tara.
Pe parcursul celor doua zile de festival vor avea loc ateliere pentru cei mici in sase tehnici diferite: crosetat, tesut bratari cu margele, cusaturi pe etamina, impletituri in foi de porumb, pictura pe lemn si pictura pe sticla.
Sezatoarea de lucru cu cantece si ghicitori incepe la ora 14 in data de 14 septembrie
O minunata parada a modei cu articole vestimentare si accesorii crosetate va avea loc in data de 14 septembrie la ora 17 la scena. O multime de doamne talentate isi vor prezenta pe scena creatiile lor lucrate in multe ore de migala.
Artizani in diverse mestesuguri vor expune lucrarile in cele doua zile de festival, veti putea admira: ii cusute manual, produse crosetate, icoane, pictura pe lemn, bijuterii pictate, cusute sau crosetate, goblenuri, jucarii, hainute crosetate, toate lucrate cu multa pasiune pentru frumos.
Ajunsa la a IV-a editie, Ziua Internationala a Crosetatului, se doreste un loc plin de veselie, de culoare si buna dispozitie, cu oameni pasionati in ceea ce iubesc sa realizeze.
Va invit cu drag sa ne treceti pragul in aceste zile de sarbatoare.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Gabriela Bularca, un artizan brasovean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.