Ziua Națională a Franței va fi celebrată astăzi, la Brașov

Agenția Consulară a Franței și Alianța Franceză Brașov celebrează Ziua Națională a Franței la Brașov, astăzi, 13 iulie 2021.

Evenimentul va avea loc în prezența Excelenței Sale, Doamna Laurence Auer, Ambasadoarea Franței în România și va reuni reprezentanți ai autorităților locale, membri ai comunităţii franceze din Braşov, principalii actori ai prezenței franceze şi francofone din regiunea Brașov, parteneri instituționali și colaboratori apropiați. Evenimentul se va desfășura cu respectarea reglementărilor sanitare în vigoare.

„Am fost, suntem și vom rămâne actori onești şi de durată ai consolidării relațiilor româno-franceze existente în Brașov, dar și ai dezvoltării altora noi, în diverse domenii de interes pentru ambele părți. Sărbătorirea Zilei Naționale a Franței la Brașov este un prilej de bucurie pentru noi toți și, totodată, de reamintire a devizei, mereu de actualitate, în Europa și în lume: « Liberté, égalité, fraternité ! », se arată în mesajul comun al Agenției Consulare a Franței și al Alianței Franceze din Brașov, semnat de domnul Ion Ciolacu, Consul onorific al Franței la Brașov şi doamna Daniela Moaşa, Director al Alianței Franceze din Brașov.

Citeste și:  SONDAJ: Aproape jumătate dintre copii sunt victime ale cyberbullying-ului iar ponderea fetelor care trec prin aceste experiențe este cu 12% mai mare decât a băieților

Foto. Balloons in the colors of the French flag in front of the Eiffel Tower – Image by © Paul Hudson/fstop/Corbis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.