Ziua Universitătii Transilvania din Brașov va fi celebrată în perioada 24 februarie – 4 martie 2023

Cu ocazia zilei de 1 martie, declarată „Ziua Universității” vor avea loc numeroase activități, workshop-uri, concursuri și dezbateri în perioada 24.02.2023- 04.03.2023.

La aceste activități sunt invitati să participe, alături de membri comunității academice a universității noastre și brașovenii care doresc să ia contact cu viața studențească sau să ia parte la evenimentele culturale organizate cu această ocazie.

Activitățile vor începe încă de vineri, 24 februarie și vor continua luni, marți și miercuri. Cele mai multe dintre evenimente vor avea loc în data de 1 martie, atât la nivelul celor 18 facultăți, cât și la nivelul universității.

Expoziții de pictură și fotografie, demonstrații de printări 3D, workshop-uri de robotică, concurs de proiectare virtuală, treasure hunt, ateliere de traforaj sau dezbateri pe diverse teme, sunt doar câteva dintre activitățile care se vor organiza în cadrul facultăților.

Citeste și:  Salvamont Brașov obține Certificarea ISO 9001:2015, demonstrând excelență în Managementul calității și dedicație pentru siguranța montană

Ziua de 1 martie se va încheia cu tradiționalul concert al Zilei Universității, susținut pianistul Mihai Teacă și de Orchestra de cameră a Universității Transilvania din Brașov. Concertul va avea loc la Aula Universității, de la ora 18. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.Evenimentele dedicate Zilei Universității vor continua până în 4 martie, cu dezbateri, expoziții, workshop-uri și competiții sportive. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.