12 autospeciale Ford de teren intră în dotarea Poliției de Frontieră

Proiect de dotare din fonduri europene pentru supravegherea frontierelor! 12 autospeciale Ford de teren intră în dotarea Poliției de Frontieră! Provocările actuale impun un grad de dotare adecvat misiunilor complexe pe care le îndeplinește Poliția de Frontieră, iar din această perspectivă, Poliția de Frontieră este garantul integrității frontierelor naționale și a frontierei externe a UE.

Aceste autospecialele de supraveghere care intră în dotarea structurilor teritoriale ale Poliției de Frontieră vor sprijini misiunile acestei structuri, mai ales în zonele montane de graniță greu accesibile.

Cu ajutorul acestor echipamente moderne polițiștii de frontieră vor fi prezenți în acele locuri unde există vulnerabilități pentru a le contracara în mod ferm.

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

Cu cât crește capacitatea operațională de intervenție și nivelul de dotare a structurilor MAI, cu atât se câștigă la capitolul eficiență a misiunilor pe teren.

„Poliția de Frontieră trebuie să țină pasul cu dinamica fenomenelor infracționale, cu diversificarea metodelor de acțiune și să aibă o putere de adaptare și de reacție crescute. Îi incurajez să fie la fel de angajați în implementarea unui portofoliu consistent de proiecte de dezvoltare și modernizare a infrastructurii instituționale, precum și în efortul de creștere a gradului de dotare cu echipamente de ultimă generație. De pe urma inițiativelor și parteneriatelor orientate spre dezvoltare are de câștigat nu doar o instituție, ci România întreagă.Felicitări echipei de proiect și partenerului principal Ford România! Continuați să dezvoltați cât mai multe proiecte de investiții care să îmbunătățească capacitatea de intervenție a structurilor MAI.Totodată, transmit un gând bun și de încurajare națiunii ucrainene, cu ocazia Zilei Naționale a Ucrainei. Tuturor le doresc sănătate și putere în lupta pentru apărarea independenței, suveranității și libertății. Ucraina este o națiune europeană și România sprijină parcursul său european. Drumul lor spre marea familie europeană este unul cu sens unic! Le suntem alături pe acest drum!”, a scris ministrul Lucian Bode pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.