22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.400 lei, aplicate de polițiștii brașoveni într-o singură zi

La data de 03 septembrie 2022, în intervalul orar 11.00 – 13.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1 – 5 Poliție și Biroul Rutier au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Brașov, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de cerșetorie, verificarea respectării normelor legale de către conducătorii de autovehicule privind circulația pe drumurile publice, depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule, care parchează, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, precum și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au legitimat 68 persoane și au verificat 47 autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 22 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.400 de lei, dintre acestea 13 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, 6 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice  și 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 448/2006.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.