23 de polițiști români reprezintă cu onoare România, în misiuni internaționale, în perioada sărbătorilor de iarnă

Departe de familie și de cei dragi, în perioada sărbătorilor de iarnă, 23 de polițiști români reprezintă cu onoare România, în misiuni internaționale, în 7 teatre de operații sau zone de conflict din Africa, Asia și Europa.

Astfel, 3 polițiști își desfășoară activitatea în cadrul Misiunii Multidimensionale Integrată pentru Stabilizare din Republica Centrafricană (M.I.N.U.S.C.A.), 9 polițiști acționează în cadrul Misiunii Organizației Națiunilor Unite din Republica Democrată Congo (M.O.N.U.S.C.O.), 5 polițiști în cadrul Misiunii de Monitorizare a Uniunii Europene din Georgia (E.U.M.M.) și un polițist în cadrul Misiunii Organizației Națiunilor Unite din Sudanul de Sud (U.N.M.I.S.S.).

3 polițiști sunt în Misiunea  Organizației Națiunilor Unite de Menținere a Păcii din Cipru (U.N.F.I.C.Y.P.), un polițist este în Misiunea Uniunii Europene din Niger (E.U.C.A.P. SAHEL NIGER) și unul în Misiunea Uniunii Europene de Asistență la Frontieră în Moldova și Ucraina (E.U.B.A.M.).

Citeste și:  Solidaritate pe teren accidentat! Aventurierii din comunitatea OFFROADAJUTĂ își folosesc pasiunea și abilitățile pentru a schimba vieți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.