3 handbaliste de la Corona Brașov, convocate la lotul național de tineret, pentru Trofeul Carpați

Trei handbaliste de la CSM Corona Brașov au fost convocate la lotul național de tineret, pentru cantonament și meciurile din Trofeul Carpați, cu Franța, Danemarca și Cehia.

Raluca Rădoi, Bianca Voica și Gabriela Dumitrașcu vor participa, începând cu 25 februarie, la cantonamentul organizat de Federația Română de Handbal la Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele Coronei sunt obișnuite deja, prin numeroasele participări la acțiunile echipei naționale, cu atmosfera de la lotul național de tineret.

Acțiunea de pregătire centralizată de la Râmnicu Vâlcea se desfășoară în vederea meciurilor din Trofeul Carpați, competiție care va avea loc între 3 și 6 martie, în aceeași localitate.

România va înfrunta echipele Franței, Danemarcei și Cehiei în turneul care se va desfășura la începutul lunii martie.

Citeste și:  Salvamont Brașov obține Certificarea ISO 9001:2015, demonstrând excelență în Managementul calității și dedicație pentru siguranța montană

Trofeul Carpați pentru Junioare se desfășoară tot la Vâlcea, în același interval de timp cu Trofeul Carpați pentru Tineret. Echipa de junioare va înfrunta echipele Norvegiei, Ungariei și Cehiei.

Antrenorul al lotului de tineret este Horațiu Pașca, antrenorul secund este Mihaela Evi, iar antrenor cu portarii este Mihaela Ciobanu.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.