39 de sancțiuni contravenționale in valoare de 9.500 lei, aplicate de politistii brasoveni intr-o singura zi

La data de 25 februarie 2022, în intervalul orar 20.00-24.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție au organizat și desfășurat acțiuni cu efective mărite, pe raza municipiului Brașov, ce au avut ca scop verificarea conducătorilor auto care parchează, fără drept, autovehicule pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati, verificarea modului de respectare de către conducătorii auto a prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, prevenirea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru verificarea respectării prevederilor legale de către operatorii economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc. 

Polițiștii au acționat în zona centrelor comerciale, a piețelor, stațiilor de transport în comun, în zonele cu flux mare de persoane, în incinta sălilor de jocuri de noroc, a cluburilor și restaurantelor din municipiul Brașov.

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

 În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 103 persoane, verificate 23 societăți comercialeși 53 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 21 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 11 sancțiuni contravenționale aplicate pentru încălcări ale O.U.G. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice și7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 9.500 lei.

Reamintim faptul că scopul tuturor activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.