43 de agenți de poliție, proaspăt absolvenți, au intrat în rândurile Poliției Brașov

Ieri, 31 octombrie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 43 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția octombrie 2022.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, urmând ca tinerii polițiști să își desfășoare activitatea pe specializările de ordine publică, rutieră, investigații criminale și criminalistică.

Noua promoție de agenți a adus în județul Brașov, polițiști care au avut medii de absolvire peste 8,74, cea mai mare notă fiind 9,65.

Debutul în carieră reprezintă o perioadă de șase luni de tutelă profesională de care vor beneficia cei mai tineri polițiști, sub îndrumarea colegilor cu experiență profesională, care îi vor sprijini în activitate.

Citeste și:  Restaurantul Panoramic va renăște: ANA TELEFERIC Brașov promite o transformare spectaculoasă a simbolului orașului de pe Tâmpa

Emoțiile, spiritul tânăr și dorința de a începe o etapă nouă a vieții lor, au fost observate pe chipurile tinerilor polițiști, care se vor afla în slujba cetățeanului și care vor reprezenta instituția în toate activitățile profesionale desfășurate.

Acestora le-au fost prezentate provocările de care vor avea parte, fiind asigurați de sprijinul conducerii în vederea realizării cu succes a tuturor atribuțiilor de serviciu, precum și pentru o dezvoltare profesională propice.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov le urează succes în activitatea profesională și îi asigură de un real sprijin în vederea îndeplinirii în mod corespunzător a atribuțiilor ce le revin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.