A murit Bogdan Stanoevici!

Bogdan Stanoevici a murit în această dimineaţă, fiind internat la Spitalul ‘Sfantul Pantelimon’ din Capitală, în urma infectării cu COVID-19.

El a fost confirmat pozitiv, in data de 16 decembrie 2020, iar la doua zile distanta ajunsese deja la Terapie Intensiva, in stare grava.

Bogdan Stanoevici avea 62 de ani si a fost director al Circului Globus (2007-2010), ministru pentru romanii de pretutindeni in Guvernul Victor Ponta, a candidat la alegerile prezidentiale din 2019, iar la alegerile parlamentare din acest an a candidat din partea PER in judetul Mures.

A fost absolvent, în promoția 1982, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. În perioada 1977 – 1989, Stanoevici, alias Coco, aşa cum a fost cunoscut în perioada în care a activat în grupul SONG, a jucat în 13 lung-metraje, pentru ca, ulterior, să joace în alte 10 filme.

Citeste și:  Scandal la Olimpiada Națională de Istorie! Elevi spitalizați cu simptome de rău, acuzații de neglijență organizatorică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.