Proiectul „NO BARRIERS”, în plină desfășurare la Brașov

În perioada 27 iulie – 21 august, se va desfășura proiectul NO BARRIERS (Fără bariere), desfășurat de Asociaţia pentru Persoane cu Dizabilităţi Fizice Sf. Haralambie, în colaborare cu studenții de la AIESEC Brașov. În cadrul proiectului, prin AIESEC Brașov vor fi implicați și 10 voluntari veniți din Turcia, Spania și Grecia.

Proiectul include 3 evenimente principale: Flash Mob, Aleea de Sub Tâmpa, 100-200 participanți, în data de 06.08.2021,Treasure Hunt, Lacul Noua, 50-100 participanți, 13.08.2021 și Afirmă-te prin sport, 50-100 participanți, parc Direcția de Asistență Socială, str. Panselelor, în data de 20.08.2021.

„Cu ajutorul dumneavoastră vom putea să ne continuăm proiectele și să începem altele noi, dedicate persoanelor cu dizabilități în special, dar și comunității brașovene, cu scopul integrării persoanelor cu dizabilități în comunitate prin intermediul activităților sportive, a atelierelor de creație și îndemânare, a jocurilor interactive și recreative”, a declarat Nicolaie Deaconescu, unul dintre voluntari.

Citeste și:  Loteria Română organizează, sâmbătă, extrageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40

Asociaţia pentru Persoane cu Dizabilităţi Fizice Sf. Haralambie” Braşov este o organizaţie non-profit care are ca scop integrarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități fizice, promovarea sportului şi a activităţilor cultural-artistice şi creşterea gradului de conştientizare a societăţii româneşti faţă de aptitudinile şi calităţile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.