Handbal Corona: Primele contracte semnate pentru noul sezon

După încheierea campionatului național din Divizia A, Corona Brașov a demarat discuțiile cu jucătoarele în vederea stabilirii echipei pentru sezonul următor.

Raissa Marin, Flavia Munteanu și Diana Golanu sunt primele handbaliste care au semnat pentru a reprezenta Corona în Divizia A, în sezonul 2022-2023.

  • Raissa Marin are are 18 de ani și joacă pe postul de inter dreapta/ stânga. A fost convocată de mai multe ori la lotul național de tineret.
  • Flavia Munteanu poartă tricoul cu numărul 44 și joacă ca extremă dreapta.  Are 20 de ani și este de patru ori campioană națională și de trei ori vicecampioană națională de juniori.
  • Diana Golanu este jucătoarea Coronei în vârstă de numai 19 ani. Este pivot și îmbracă tricoul galben-albastru cu numărul 6. Este de trei ori campioană națională de junioare.  
Citeste și:  Prețurile plătite de români pentru energia electrică și gazele naturale, printre cele mai mici din Uniunea Europeană

Alte cinci jucătoare au contracte în vigoare pentru sezonul 2022-2023:

Extrema stânga Alexandra Dumitrașcu în vârstă de 19 ani, care a evoluat înainte de Corona Brașov la echipele de junioare de la CSM București, SCM Gloria Buzău și HCM Buzău. Alexandra face parte din lotul național de tineret.

Extrema stânga Cristina Iordachi, în vârstă de 19 ani, o jucătoare crescută la Corona Brașov, de două ori campioană națională cu echipele de junioare ale Coronei.

Interul stânga Medeea Iordan, în vârstă de 17 ani, una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale Coronei. Ea a participat anul trecut la Campionatul European de Junioare U17 din Muntenegru însă, din păcate, ulterior a ratat sezonul 2021-2022 din cauza unei accidentări.

Citeste și:  „Regele nu moare”: albumul dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț va fi lansat de Ziua Regalității

Pivotul Bianca Voica, în vârstă de 19 ani, transferată în sezonul anterior de la CSM București. Bianca este componentă a lotului național de tineret.

Extrema dreaptă Ana Maria Berbece, în vârstă de 22 de ani, a ratat sezonul 2021-2022 din cauza unei accidentări, însă va reveni pe teren în acest sezon. Este una dintre cele mai valoroase jucătoare ale Coronei, ea făcând parte în trecut din echipa națională de senioare.

Discuțiile cu celelalte jucătoare continuă. De la Corona Brașov vor pleca portarul Ioana Ugran și pivotul Sarah Darie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.