Declarația lucrătorilor de tineret din România, lansată în dezbatere publică

La începutul acestei săptămâni (luni, 1 august), Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a lansat în dezbatere publică Declarația lucrătorilor de tineret din România.

Declarația a fost elaborată în cadrul Anului European al Tineretului, în urma analizei problemelor cu care se confruntă lucrătorii de tineret, a propunerilor și recomandărilor rezultate din studiul exploratoriu: ”Convenția Națională a Lucrătorului de Tineret 2022 – opinii, percepții și așteptări” și pe baza dezbaterilor cu lucrătorii de tineret din cadrul Convențiilor Naționale ale Lucrătorilor de Tineret (edițiile 2021 și 2022).

Aceasta are scopul de a identifica și propune soluții care să contribuie la dezvoltarea de politici publice menite să dezvolte cariera, activitatea și infrastructura necesară lucrătorilor, în beneficiul tuturor tinerilor din România.

Citeste și:  Alertă în România: „Pastila Portocalie” - Un nou drog cu efecte devastatoare Își face apariția pe piața neagră"

Propunerile, sugestiile și opiniile privind documentul se vor transmite în termen de 10 zile de la publicare la adresa de e-mail secretariat.dgptl@mfamilie.gov.ro.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.