Declarația lucrătorilor de tineret din România, lansată în dezbatere publică

La începutul acestei săptămâni (luni, 1 august), Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a lansat în dezbatere publică Declarația lucrătorilor de tineret din România.

Declarația a fost elaborată în cadrul Anului European al Tineretului, în urma analizei problemelor cu care se confruntă lucrătorii de tineret, a propunerilor și recomandărilor rezultate din studiul exploratoriu: ”Convenția Națională a Lucrătorului de Tineret 2022 – opinii, percepții și așteptări” și pe baza dezbaterilor cu lucrătorii de tineret din cadrul Convențiilor Naționale ale Lucrătorilor de Tineret (edițiile 2021 și 2022).

Aceasta are scopul de a identifica și propune soluții care să contribuie la dezvoltarea de politici publice menite să dezvolte cariera, activitatea și infrastructura necesară lucrătorilor, în beneficiul tuturor tinerilor din România.

Citeste și:  Drumul vechi spre Poiana Brașov, noua alee de promenadă a orașului

Propunerile, sugestiile și opiniile privind documentul se vor transmite în termen de 10 zile de la publicare la adresa de e-mail secretariat.dgptl@mfamilie.gov.ro.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.