Tânăr din Covasna, reținut pentru violare de domiciliu! S-a întors după 5 ani de pușcărie în curtea femeii pe care o violase

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectueză cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, după ce o persoană se sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului de domiciliul al unei femei, în vârstă de 62 ani, din Stațiunea Predeal, județul Brașov.

În fapt, la data de 02.11.2022, în jurul orelor 22.30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat se află în curtea locuinței sale și că îi este teamă să nu pătrundă în locuință.

La adresa indicată a fost direcționată o patrulă de poliție, care a depistat persoana în cauză, după ce aceasta fugise într-o zonă împădurită din apropiere, identificată ulterior drept un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din județul Covasna.

Citeste și:  Cea mai mare lecție din România pe tema prevenirii bullying-ului în școli

În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din inchisoare, întrucât, în anul 2017, a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de ”viol”, și ”lovirea sau alte violențe” și ”violare de domiciliu”, persoana vatămată fiind chiar femeia care a apelat acum serviciul de urgență 112.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de ”violare de domiciliu”, iar în baza probatoriului administrat bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus sa în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul I.P.J. Brașov, ulterior, instanța de judecată, dispundând măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.