Patinoarul Olimpia Brașov se va deschide la finalul anului 2022

În luna august a acestui an, Consiliul Județean Brașov a inițiat procedura de achiziție prin licitație deschisă a unui patinoar mobil nou, de dimensiuni olimpice, care să fie pus în funcţiune pe terenurile de tenis de la Olimpia.

Achiziţia s-a finalizat în luna octombrie prin încheierea contractului de livrare şi montare a patinoarului, cu firma declarată câştigătoare.

Din cauza contextului economic dificil la nivel mondial, unele componente electronice nu au putut ajunge la producător în timp util, astfel că firma a solicitat prelungirea cu 14 zile a termenului de livrare și punere în funcțiune a patinoarului.

În această situație, Patinoarul Olimpia Brașov se va deschide la finalul anului 2022.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

„Regretăm că noul patinoar nu poate fi pus în funcţiune mai devreme, dar vestea bună este că instalaţiile sale sunt mai performante decât cele pe care le-am avut până acum, astfel că acesta va putea funcţiona până la o temperatură de plus 20 de grade Celsius […] Vă mulțumim pentru înțelegere şi vă asigurăm că nu peste mult timp vom simţi cu toţii magia iernii pe cel mai frumos patinoar în aer liber din România – Patinoarul Olimpia!, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Brașov. 

Patinoarul va avea o suprafaţă de 1.800 mp (60 metri X 30 metri, dimensiune olimpică), iar grosimea gheţii va fi de 7 cm.

Citeste și:  Până pe 30 aprilie sunt deschise înscrierile pentru a obține un permis gratuit de călătorie cu trenul Discover EU

Foto. brasovmetropolitan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.