Brașovenii sunt indignați că nu prind bilete la Operă. 900 de bilete, vândute în mai puțin de 10 minute!

În această dimineață, la ora 10, s-au pus în vânzare biletele pentru evenimentele lunii martie 2023, atât online, cât și la casierie. În primele cinci minute, au fost achiziționate peste 500 de tichete, iar în zece minute, 900 de bilete! Pe pagina de Facebook a instituției, mai multe persoane și-au exprimat nemulțumirea în ceea ce privește această situație.

„Poate „sold out” în 5 minute! La „Anotimpurile” aceeași situație, ca la „Voievodul țiganilor”. Poate strecurați câte un spectacol și la mijloc de săptămână…”

„Ceva este dubios. Îmi vine greu să cred că dispar toate biletele în câteva minute. Și eu am incercat la 10.15 online dar nu mai erau la „Anotimpurile”🤔

„Este imposibil sa se vândă toate biletele în 5 min, nici online , nici off-line, practic este imposibil de realizat.Sigur se vând înainte de a pune în vânzare, ptr.cei cu bun simt.”

„La ora 10.20 nici pe online nu mai era nici un bilet, la nici un spectacol, nu știu care este realitatea, dar nu este normal ce se întâmplă. Este a doua lună când nu pot să iau nici măcar un bilet, la niciun spectacol!”

Primul spectacol „sold-out” a fost „Anotimpurile”, balet pe muzică de A. Vivaldi și A. Piazzolla, în doar 18 minute! A urma opereta „Voievodul țiganilor” de J. Strauss-fiul, opera „Boema” de G. Puccini și opera „Elixirul dragostei” de G. Donizetti.

Citeste și:  Concert vocal-simfonic excepțional sub bagheta dirijorului Steffen Schlandt, în așteptarea sărbătorilor pascale, la Filarmonica Brașov

Deși oamenii s-au așezat la rând la casieria Operei încă de dimineață, înainte de începerea programului, majoritatea biletelor a fost achiziționată online, în procent de 85%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.