Zilele Orașului Râșnov și Festivalul Național Ecvestru, motiv de sărbătoare pentru râșnoveni, dar și pentru turiști | 14-16 iulie 2023

Zilele Orașului Râșnov și Festivalul Național Ecvestru, motiv de sărbătoare pentru râșnoveni, dar și pentru turiști. La sfârșitul acestei săptămâni vor fi trei zile de distracție, pe Valea Cetății.

Pe lângă concursurile de frumusețe și de tracțiune, din cadrul Festivalului Național Ecvestru, cei care vor veni în acest weekend, pe Valea Cetății, vor avea parte și de mai multe recitaluri ale artiștilor locali, dar și a unor artiști de renume.

Zilele Oraşului Râşnov debutează vineri, de la 16.00, cu tradiţionala paradă, pe traseul Troiță – Mihai Eminescu – I.L. Caragiale – Valea Cetății.

Agenda va continua cu un program artistic susţinut de „Căluşarul râșnovean” şi de Grupul „Romana” din Râşnov. Seara se va încheia cu recitaluri de muzică folk ale artiştilor invitaţi.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Ziua de sâmbătă o deschide Festivalul Ecvestru, cu concursul de frumuseţe, iar mai apoi sunt programate mai multe recitaluri. Capetele de afiş sunt MIRA și 3 SUD EST.

Duminică, programul debutează cu „proba regină” a Festivalului Ecvestru – concursul de tracţiune, începând cu ora 12.00.

Evenimentul va include mai multe recitaluri de muzică populară, iar capetele de afiș sunt VLĂDUȚA LUPĂU și RAPSOZII MARAMUREȘULUI, dar și TARAFUL ION a Lu’ BARBU din VĂRBILĂU.

One thought on “Zilele Orașului Râșnov și Festivalul Național Ecvestru, motiv de sărbătoare pentru râșnoveni, dar și pentru turiști | 14-16 iulie 2023”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.