Activități desfășurate de polițiști în școlile brașovene

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Săcele au participat la o activitate de educație rutieră, pe care au organizat-o la o unitate de învățământ, din localitate.

Marți, 24.10.2023, a fost organizată o acține privind educația rutieră în rândul elevilor. Activitățile s-au desfășurat în incinta liceului George Moroianu din municipiul  Săcele, la clasele primare, unde au participat  un număr de 120 de elevi și 5 cadre didactice.

Polițiștii rutieri, prezenți la activitate, au împărțit pliante, broșuri și flyere și au prelucrat principalele cauze care conduc la creșterea riscului rutier precum și modalitățile de reducere a acestui risc, prin respectarea normelor care reglementează circulația pe drumurile publice.

De asemenea un alt obiectiv al activității a fost informarea antiinfracțională a copiilor, în vederea adoptării unui comportament bazat pe respectarea legii și a normelor sociale.

Citeste și:  Brașovul, în etapa finală de selecție pentru Misiunea UE 100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic

Activități similare se vor desfășura în perioada următoare și în alte unități școlare din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.