Un bărbat gelos din Săcele, care și-a strâns de gât soția în fața copiilor și a amenințat că dă foc la casă, a fost arestat preventiv

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită de comiterea infracțiuniilor de violență în stare de arest.

Luni, 23 octombrie, polițiștii au fost sesizați de către o persoană care semnala faptul că într-o familie există stare de conflict creată de un bărbat, care își agresează fizic soția.  

Față de cele sesizate, polițiștii s-au deplasat imediat la adresa indicată și l-au identificat în locuință pe bărbatul presupus agresor ce se afla sub influența alcoolului. Acesta, din motive familiale, dar și a unei stări de gelozie, și-ar fi agresat fizic soția și ar fi amenințat-o cu acte acte de violență, ceea ce a dus ca crearea unei stări de temere asupra femeii.

Citeste și:  Peste 175.000 de persoane şi aproximativ 58.700 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

Astfel, în baza celor constatate la fața locului, a audierilor efectuate și a faptului că exista un risc iminent de pericol, polițiștii au emis un ordin de protecție provozoriu și au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințări.

„În data de 23.10.2023, în jurul orei 20:20 şi în timp ce se afla la adresa de domiciliu de pe raza Municipiului Săcele, jud. Braşov, pe fondul unui geloziei, o persoană de sex masculin în vârstă de 45 de ani a agresat-o fizic pe soţia sa, respectiv a aruncat în ea cu un telefon mobil, a lovit-o cu piciorul în zona umărului stâng, cu palmele şi cu pumnul la nivelul feţei şi capului şi a tras-o de păr, după care a strâns-o de gât, provocându-i astfel leziuni traumatice ce au necesitat un număr de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Menţionăm că de faţă la incident au fost cei doi copii minori ai acestora, în vârstă de 14, respectiv 3 ani”, au transmis procurorii.

De asemenea, în cauză polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, de unde a fost preluat și prezentat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. 

Citeste și:  Salt Bank: 100 de zile de la lansarea primului neobank 100% românesc, la Brașov

Cercetările sunt continuate de polițiștii săceleni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.