Membrii echipei culinare Belvedere, împreună cu partenerii Macromex Horeca și Dulcelle, se pregătesc intens pentru participarea la Olimpiada Culinară Internațională (IKA Culinary Olympics), eveniment de referință în lumea gastronomiei, ce va avea loc între 2 și 7 februarie 2024 la Stuttgart, Germania, notează trendshrb.ro.
„Echipa Belvedere, sub conducerea lui Chef Ioan Florescu, căpitanul echipei, și în colaborare cu talentații cofetari de la Dulcelle, este gata să își demonstreze măiestria culinară pe scena internațională. Echipa este formată din profesioniști renumiți în domeniu, precum Ioan Cristian Popa, Carmela Dragomir, Andra Ioana Bunea, Cornelia Ghișoi, Daniel Buzea, Alexandra Donosa și Paul Holhoș. Succesele anterioare ale echipei, precum medalia de aur obținută în 2016, primul aur câștigat de România la această competiție, și medalia de argint din 2020, reprezintă dovada talentului și dedicării membrilor săi. Partenerii de la Dulcelle, laborator de ciocolaterie, cofetărie și patiserie, au asigurat o pregătire de excepție a echipei de cofetari și bucătari pentru această competiție gastronomică internațională. Iar întreaga experiență a echipei culinare este susținută de Macromex Horeca, un partener de încredere care asigură inspirație, eficiență și profitabilitate pentru fiecare tip de business din industria HoReCa”, spun reprezentanții Macromex Horeca.
Pe lângă prin brandurile sale (Food&Glory, Edenia, Corso, La Strada) și cele partenere (Philadelphia, La Lorraine și Dr. Oetker), Macromex Horeca oferă și soluții de eficientizare a aprovizionării în HoReCa prin platforma digitală Bocado.ro.
Olimpiada de la Stuttgart va aduna aproximativ 1.800 de participanți din 67 de țări diferite.
Sursa, trendshrb.ro