Celine Dion a promis că va reveni pe scenă chiar dacă va trebui „să se târască”

Într-un interviu recent pentru NBC, Celine Dion și-a reafirmat hotărârea de a reveni pe scenă, în ciuda sindromului persoanei rigide de care suferă. Artista canadiană a declarat că va face acest lucru chiar dacă va trebui „să se târască”.

Celine Dion a descris suferințele cauzate de boală, care provoacă rigiditate musculară și spasme severe. Cu toate acestea, ea rămâne optimistă și determinată să se întoarcă la cariera ei muzicală.

Interviul a fost publicat înainte de lansarea documentarului „I Am: Celine Dion”, care va fi disponibil pe Prime Video pe 25 iunie.

„Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă va trebui să mă târăsc. Chiar dacă va trebui să vorbesc cu mâinile, o voi face. O voi face”, a declarat cântăreaţa în vârstă de 56 de ani. „O fac pentru că vreau şi pentru că îmi lipseşte” şi „nu doar pentru că trebuie sau pentru că am nevoie”.

Citeste și:  BCR lansează ZBOR, cel mai extins ecosistem dedicat tinerilor din România, și anunță deschiderea unui hub în Brașov

Celine Dion a dezvăluit diagnosticul său în decembrie 2022. Deși nu există un tratament curativ pentru această boală progresivă, tratamentul poate ajuta la gestionarea simptomelor.

Artista a fost nevoită să anuleze concerte din cauza bolii, dar a făcut o apariție surpriză la gala premiilor Grammy, unde i-a înmânat lui Taylor Swift premiul pentru albumul anului.

Celine Dion, originară din Quebec, este cunoscută pentru hituri precum „My Heart Will Go On” și a vândut peste 250 de milioane de albume în cariera sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.